Nieuwe maan & Women's circle - 21 juni 2020

Nieuwe maan 


21 juni 2020


Nieuwe maan


De standen van de maan, het heeft me altijd heel erg geïntrigeerd... Maar nooit nam ik écht de tijd om me erin te verdiepen. Het klinkt zo 'zweverig', zou het echt iets met ons doen?

Ik schreef me in voor een online Women's circle van Hyped for health en liet me onderdompelen in een nieuwe wereld:Nieuwe maan is de eerste fase van de maancyclus. De maan is op dit moment in de cyclus, niet of amper zichtbaar. Nieuwe Maan staat voor een nieuw begin, nieuwe kansen en nieuwe intenties voor deze nieuwe maancyclus. Je kan het zien als een reset-knop. Door het zetten van nieuwe intenties, plant je nieuwe zaadjes die doorheen de nieuwe maancyclus groeien. De energie van de nieuwemaan is dus perfect voor het manifesteren van je dromen. - hyped for health


Tijdens de Women's circle kwam ik in contact met 7 andere vrouwen, online via Skype maar toch verbonden. 

Jill, de bezielster van Hyped for health leidt alles in goede banen en geeft: 

-meer informatie over alles wat gaande is op astrologisch gebied

-meditatie (dit keer gericht op 'inner child')

-nabespreking, vragen, ervaringen delen,....2020 is niet voor niets een 'bijzonder' jaar ontdek ik: ook op astrologisch gebied speelt er erg veel. 

Ik leg kort even uit wat er vandaag en de komende dagen speelt:

  1. Venus is in retrograde --> dit heeft invloed op relaties, vriendschappen en finnanciën
  2. Mercurius is in retrograde --> de focus ligt op communicatie, deze verloopt moeilijker dan normaal en komt onder druk te staan. Het is tijd om naar binnen te keren, naar je eigen behoeftes te luisteren. Gun jezelf de tijd!
  3. Zonnewende  - de langste dag van het jaar = hoge energie aanwezig -->contact maken met de natuur is erg belangrijk!
  4. Eclips-seizoen  - eclipsen zorgen ervoor dat alles in een sneltempo gebeurd, veranderd en vooruitgaat. Hoogtijd om de controle los te laten over je belemmerende gedachten.
  5. Nieuwe maan  - dit keer 'in Kreeft', een watersymbool. Besteed extra aandacht aan water: drink zuiver water, neem een bad, dans in de regen,.... zuiver je hart en ziel met water! 
Tijdens de meditatie keren we terug naar ons 'innerlijke kind'. Hierdoor ontdekken we diepe verlangens, intense gevoelens,... Hoogtijd om hiermee aan de slag te gaan! mijn grootste les/boodschap die ik je wil meegeven: 

wees lief voor jezelf, omarm jezelf, laat het innerlijke kind in je ontwaken, spelen, lachen en huilen,...


... wacht niet op iemand die jou komt helpen, je komt verzorgen, je toestaat op jezelf te tonen maar doe het zelf!  


Het kan, het mag! 


Veel liefs, 

Naduah 

BANK